Mini Lash Maker дава 10% отстъпка

Запишете се на Mini Lash Maker и ще получите 10% отстъпка за всеки един курс със сертификат, която ще важи в следващите 30 дни.

Mini Lash Maker Course + 10% намаление за курс със сертификат: 68лв

 • £29.00

  или 66лв - Поради ограниченията на системата цените са в £

  Купи сега

Какво представлява Мини Lash Maker семинар с Таня Босева

Таня Босева с награда 3-то място най-добър преподавател по миглопластика в света - Artistic Fur Awards 2022

"За мен е голяма чест, че бях отличена с 3-то място най-добър преподавател по миглопластика в света от Artistic Fur Awards 2022. Ще имате възможност да почерпите знания директно от мен. Ще споделя ценни съвети и знания, до които повечето lash maker-и стигат след години работа и много професионални обучения. Ще разкажа и какво е чувството да си на международно състезание по миглопластика, с професионалисти на високо ниво. Можете и да си запазите час за безплатна консултация онлайн с мен, за да отговоря лично на конкретните ви въпроси."

Този мини курс е точно за вас:

 • Акo се чудите дали миглопластиката е за вас, какво е нужно, за да започнете и дали кариера в сферата на красотата е вашето нещо, аз ще ви помогна да прецените

 • Ако мечтаете да имате собствен салон за красота или искате да се реализирате в чужбина, в сферата на красотата, мога да ви помогна да разберете как може да стане това.

 • Дали ще продължите да се занимавате с това професионално, ще решите вие.

Ето какво ще научите:

Аз Таня Босева, споделям с вас своя ценен опит в професията Миглопластик, която практикувам вече повече от 20 години, в чужбина и в България.

 • Какво представлява миглопластиката - видео - 1ч 30мин

 • Премахване, почистване и правилна подготовка за миглопластика - видео - 1ч

 • Материали, начин на употреба и съхранение - видео - 1ч 45мин

 • Правилно поставяне на мигли косъм по косъм - практическо видео с модел - 2ч

 • Плюсове и минуси в професията на миглопластиците - видео - 1ч 30мин

 • Как протича обучението по миглопластика в Wellty Academy

Александра Зашева - курсист на Wellty Academy

"Искам да благодаря на Таня Босева за подкрепата, за професионализма, за търпението, за желанието ѝ да ни научи на най-доброто! Откакто намерих Таня бях сигурна, че ще запиша курс при нея и това беше най-доброто решение. За всеки, който се колебае дали онлайн курс е подходящ за миглопластика, искам да го уверя, че онлайн обучението е напълно възможно и дори има своите предимства. Лекциите на Таня са изключително подробни и лесно разбираеми, а видета за практическата част са заснети изключително детайлно. Работим от вкъщи, няма притеснениe, а това от своя страна ни позволява да дадем най-доброто от себе си. "

🎁А защо не и като подарък?

Подарете знания, които могат да се превърнат в кариера. Ако се чудите с какво да зарадвате приятелка / половинка с изявен интерес в сферата на красотата, Mini Lash Maker Course ще отговори на всичките им въпроси.

Мини Lash Maker Семинар План

 • 1

  Запознайте се с лектор Таня Босева

  • Лектор: Таня Босева за миглопластиката като кариера и общи съвети

 • 2

  Преди да започнем...

  • Няколко въпроса

 • 3

  И начало...заповядайте във Facebook

  • Заповядайте в нашата Mини Lash Maker Група във Facebook

 • 4

  Допълнителна информация

  • Допълнителна информация

Имате въпроси? Вижте тук!

 • Какво ще науча на Mini Lash Maker Семинар

  Ще добиете обща представа какво се изисква, за да можете да слагате и поддържате изкуствени мигли. Aко се чудите, дали бихте се справили с професията на специалист по миглопластика, ще можете да прецените дали това е вашето нещо и дали бихте се включили на професионалните ни курсове. Даваме информация и какви материали биха ви били нужни и как да си ги набавите. Също така, ще споделим доста практически съвети: как се държи пинсетата, какъв натиск се използва, как се съхранява лепилото, правилна подготовка и почистване на мигли. Ще можете да видите и правилно поставяне и премахване на мигли на живо.

 • Ще получа ли сертификат след завършване на мини курса?

  Мини курсът не е обучение по миглопластика, а запознаване с професията и процедурата. Ще получите информация кой метод на поставяне да изберете, на кой голям курс можете да се запишете, ако решите да се занимавате професионално. Всички записали се на Мини курса ще получат и специална отстъпка за професионалните курсове за сертификат.

 • Как мога да се запиша?

  Можете да се запишете директно тук от сайта и да заплатите курса онлайн. Ще получите достъп до Мини Курса, където ще получите информация, към коя група във Facebook да се присъедините, за да получите достъп до видео уроците на живо.

 • Мога ли да платя курса си с банков превод или по Easy Pay?

  Да, разбира се. Помисли сме и за това. Моля свържете се с Таня Босева на телефон: 0878 772 676 или ни пишете във Facebook, за да ви дадем нужните данни. След това, на посочен от вас имейл адрес, ще ви пратим парола за достъп и ще ви включим в групата във Facebook, за да можете да гледате видео уроците на живо.

 • Как мога да се свържа с вас?

  Очакваме вашите въпроси на email: [email protected] , на телефон: 0878 772 676 или на https://www.facebook.com/welltyacademy

Лектор и ментор:

Wellty Academy Founder & Lead Educator

Tanya Boseva

Tanya Boseva is an International lash, brow & nails competitions judge with more than 20 years of experience in the beauty industry. She was awarded 3rd place Top Lash Educator of 2022 by Artificial Fur. Tanya is a lash educator since 2006. Owner of a beauty salon in London, since 2009. Owner of Lash Bar UK - own brand for professional lash extension treatments. Tanya was the founder & lead trainer of USPAAH beauty academy in London, UK where she trained over 900 students for lash extensions in the last 10 years, both in London and abroad. Worked with fashion models and designers on the sets for Fashion Week in London and Paris. Participated in many professional photoshoots for Sunday Times magazine, music videos, movie and theater productions, and commercials. Worked with many international celebrities: Rita Ora, The Spice Girls, Adele & many more.